Jamaica is het favoriete Caribische eiland van de echte levensgenieter. Naast de uitgestrekte, witte zandstranden en de azuurblauwe zee bestaat het binnenland uit magnifieke bergen en heuvels met een onnavolgbaar mooie natuur. Er is op Jamaica heel veel te zien en te doen. De weelderige cultuur, doorspekt met muziek en lekker eten, heeft je vanaf je eerste kennismaking al in de ban. Bovendien kun je er ten volle relaxen. Ontdek Jamaica van A tot Z.

Seven Mile Beach
© Jamaica Tourist Board

Reggae en waterpret in Negril

Hou je van het strand en de zee, dan haal je je hart op in Negril. Een van de mooiste stranden, Seven Mile Beach, bevindt zich in deze regio. Geniet van een lekkere cocktail in Rick’s Café, terwijl de zon achter de horizon verdwijnt en waaghalzen van een 12 meter hoge rots in het water springen. Reggae klinkt op de achtergrond en jij ben helemaal in vakantiestemming.

Bekijk jouw vakantie in Negril, het mekka van reggae en waterratten.


Massa’s bezienswaardigheden en activiteiten, lekker eten, muziek, relax! Ontdek Jamaica op Facebook
Promo
Jamaica is ‘the place to be’ voor de levensgenieter. Boek vandaag een van deze spotgoedkope last minutes!
Promo
Gouden zon, azuurblauwe zee, wit strand, blauwgroene bergen ... Bekijk de kleuren van Jamaica op Instagram
Promo

Actie en avontuur in Ocho Rios/Runaway Bay

Ocho Rios is een plek waar je direct aan denkt als je met kinderen op vakantie wil. Er is heel wat te beleven voor het hele gezin. Zo is er bijvoorbeeld Mystic Mountain, een attractiepark met een bobsleebaan, een stoeltjeslift en nog veel meer. Heb je trouwens al eens een waterval beklommen? De Dunn’s River Falls zijn er klaar voor!

Ontdek de attracties en bezienswaardigheden in Ocho Rios/Runaway Bay.

Strand en avontuur in Montego Bay

Wil je een luilekkervakantie op het strand combineren met avontuurlijke belevenissen? Dan komt Montego Bay in aanmerking voor jouw vakantie. Hier vind je tal van all inclusive resorts, maar kun je ook met een bamboevlot over een rivier dwars door de jungle varen. Vogels spotten, de rastafari way of life ontdekken, … Montego Bay is the place to be!

Geniet van het paradijs in Montego Bay.

De wieg van de reggae stond in Kingston

Kingston is niet alleen de hoofdstad van Jamaica, maar ook van de reggaeliefhebber. Fans van Bob Marley moeten ooit het Bob Marley Museum bezocht hebben. Maar ook wie niet bezeten is van die ritmische vibes, kijkt zijn ogen uit in Kingston. Port Royal, het Nationaal Museum en het Devon House zijn even belangrijke bezienswaardigheden.

Verken Kingston, hoofdstad van Jamaica en bakermat van reggae.

Bob Marley Museum
© Jamaica Tourist Board

Wil je meer weten? Kijk op www.visitjamaica.com.
Proef de sfeer op het eiland in de zon! Bekijk deze video.
Krijg je niet genoeg van Jamaica? Volg het Caraïbische eiland op Facebook en op Instagram!