Reizen.be > Zo ga je goedkoper naar Alaska. Holland Amerika Line’s Fly & Cruise Alaska

Zo ga je goedkoper naar Alaska. Holland Amerika Line’s Fly & Cruise Alaska

Bij veel reizigers staat Alaska bovenaan op de bucketlist, dit mede door haar prachtige flora en fauna. De gletsjerlandschappen zijn ook echt wonderbaarlijk. Sinds de aanbieding van Holland America Line met hun “Fly & Cruise Alaska” worden dromen werkelijkheid. De promotie zelf loopt tot en met 31 januari 2024 en is geldig op alle retourvluchten vanuit Vancouver bij de 7 daagse cruises waar je aan boord bent van de schepen Koningsdam en Zaandam die varen tussen april en september 2024.

Het vliegen is geldig vanaf €1.000 bij “Fly & Cruise Alaska”. Deze aanbieding is verkrijgbaar bij de eerste en tweede gast als je boekt in een kajuit via Holland America’s Line’s Flight Ease programma. Geen zorgen, de vertrekdata van de vluchten zijn flexibel. Alle reizigers hebben de mogelijkheid om hun vakantie in Alaska te verlengen. Pre- of post cruisedagen zorgen ervoor dat men exact kan vliegen wanneer men maar wil.

De cruise is een 7-daagse reis met de schepen Koningsdam en Zaandam in Alaska waarbij je langs de havens van Juneau, Skagway en Ketchikan passeert. Via een schilderachtig landschap vaar je door de Inside Passage, de Glacier Bay National Park, Tracy Arm of Dawes Glacier. De cruises die in aanmerking komen hebben een laat vertrek. Dit zorgt ervoor dat gasten aan land meer tijd hebben om zowel overdag als ‘s avonds nog een of meerdere tochten te maken.

© Hollandamerica.com

Walvissen, beren en adelaars

De meeste van Holland America Line’s 180 landexcursies in Alaska omvatten een ontmoeting met wilde dieren, zoals de excursie walvissen spotten in Juneau, de Wilderness Zodiac Quest in Ketchikan op zoek naar beren, adelaars en zeehonden, de Glacier Point Wilderness Safari met walvissen, zeeleeuwen en zeehonden, of de Haines Eagle Preserve Float en Wildlife Quest naar het Chilkat Bald Eagle Preserve, beide vanuit Skagway.

Wildlife experts helpen je aan boord

Een wildlife-expert aan boord helpt gasten getuige te zijn van de majestueuze dieren die in Alaska leven. Gasten gaan mee op zoek naar bultruggen, orka’s, zeearenden, elanden, zeeotters, kariboes, zwarte- en grizzlyberen, bruinvissen en nog veel meer. In het dagprogramma worden de tijden aangegeven waarop je de wildlife-expert aan dek kunt ontmoeten om met hem of haar dieren in het wild te leren spotten.

Holland America Line’s ‘Alaska Up Close’ heeft een programma die gasten de mogelijkheid biedt om de lokale culturen wat meer te ontdekken aan de hand van exclusieve activiteiten aan boord. Deze landexcursies zijn al meermaals bekroond dus men is zeker van de meest unieke ervaring. Alle workshops en lezingen worden gebracht door Alaska experts. De EXC talks zijn verhalen vanuit het standpunt van een echte Alaskaan. Zij geven rondleidingen die het beste van elke bestemming toelichten en evenementen waarbij de lokale gastronomie en tradities worden gepresenteerd.

Bij alle Alaska cruises is er ook een “Huna Native interpreter” aanwezig. Tijdens het avondverblijf in Juneau laat hij de gasten kennis maken met de mythische geschiedenis van het Tlingit volk en “Native Voices”. Op culinair vlak is het ook zeker de moeite waard, men kan genieten van cocktails met echt gletsjerijs, een brunch in een passend Alaska thema, een Gold rush diner met zeevruchtenschotels en lokale vis presentaties in het buffetrestaurant Lido Market.

De vis aan boord van alle Holland America Line’s schepen is 100% duurzaam gecertificeerd. De vis wordt van verschillende regio’s uit de wereld in minder dan 48 aan boord gebracht. Zo wordt er maar liefst ruim 2.000 pond zalm geserveerd.

Voor meer informatie over Holland America Line, bezoek hollandamerica.com.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *