Reizen.be > Een volledig verzorgde skivakantie voor het hele gezin!

Een volledig verzorgde skivakantie voor het hele gezin!

Skiën is voor veel mensen de ideale invulling van de voorjaarsvakantie of de kerstvakantie. Er zijn zelfs ontzettend veel gezinnen die liever op wintersport gaan dan dat ze een zomervakantie boeken. Toch is dat lang niet altijd even eenvoudig. Zeker wanneer je met een gezin gaat, is het belangrijk om alles goed te plannen. Natuurlijk gaan de kinderen op les, maar dat is hooguit enkele uren per dag. En dan ‘s avonds moet er natuurlijk ook nog eten gemaakt worden, terwijl de dag al zwaar genoeg is. Dat is precies de reden dat Famiski all inclusive skivakanties in Frankrijk aanbiedt voor gezinnen met kinderen. Alles wordt voor je geregeld waardoor je als gezin jezelf volledig kunt focussen op het skiën of snowboarden!

© Pixabay.com

Voor de kinderen wordt gezorgd!
De all-in vakanties van Famiski zijn met name gericht op gezinnen met kinderen. Er wordt namelijk op talloze manieren rekening gehouden met de kleintjes. Tijdens de zes dagen durende skivakantie krijgen kinderen vanaf 4 jaar de eerste vijf dagen skiles. Deze les wordt drie uur per dag, in het begin van de voormiddag gegeven. Het fijne is dat er Nederlandstalige én Franstalige skileraren aanwezig zijn waardoor ieder kind les krijgt in zijn of haar eigen taal. Daarnaast worden de kinderen tijdens de middagmaaltijd en na de lessen opgevangen door professionele animatoren. De kinderen kunnen tot 21:00 uur ‘s avonds bij de kinderclub terecht waar ze onbeperkt vermaakt worden in twee verschillende talen. Neem je kinderen mee die niet de piste op willen? Ook die kunnen terecht in één van de kinderclubs die elke dag van 8:30 uur tot 21:00 uur open zijn. Je kunt als volwassene dus met een gerust hart zelf de piste opgaan. En het fijnste is misschien nog wel dat het allemaal bij de prijs inbegrepen is!

[do_widget id=enhancedtextwidget-15]

All-inclusive
De all-in vakanties van Famiski zijn ook daadwerkelijk all-inclusive. Dat betekent dat je een vaste prijs betaalt, waarbij de vakantie eigenlijk volledig verzorgd is. Je krijgt drie maaltijden per dag inclusief tafelwijn. Tijdens de kerstvakantie mag je bovendien deelnemen aan een uitgebreid kerst- en oudejaarsdiner. Verder ontvang je een skipas voor zes dagen én zit ook de huur van het skimateriaal bij de prijs inbegrepen. Daarnaast zijn er nog vele extra dingen waar je gebruik van kunt maken. Bijvoorbeeld een gids voor gevorderde skiërs die je een halve dag meeneemt om het skigebied te verkennen. Ook kun je mee met een begeleide sneeuwschoenenwandeling en zijn alle lessen en activiteiten voor de kinderen inbegrepen bij de prijs. Je kunt tijdens de lunch deelnemen aan een buffet, maar je kunt er ook voor kiezen om een gevulde picknickmand mee te nemen. Deze dien je dan overigens wel de avond van tevoren te reserveren. De all-in skivakanties van Famiski in Frankrijk worden aangeboden in drie verschillende skigebieden: Les Arcs, Oz en Oisans én Les Menuires. In alle drie de gebieden kunnen zowel beginnende als gevorderde wintersporters de vakantie van hun leven mee maken!

[do_widget id=enhancedtextwidget-15]

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *