Reizen.be > De monitoren van Famiski maken je skireis onvergetelijk!

De monitoren van Famiski maken je skireis onvergetelijk!

Zin in een sportieve skivakantie in de mooiste bergen die Europa te bieden heeft? Met Famiski is het mogelijk om een onvergetelijke skivakantie te beleven met de hele familie. Of je nu een gezin hebt met jonge kinderen of juist met allemaal oudere waaghalzen op wintersport wilt gaan: Famsiki heeft een gevarieerd aanbod voor iedere soort vakantie in de bergen die je je maar kunt wensen. Sommige hotels zijn speciaal geselecteerd als de beste familiehotels, terwijl er ook budget en luxe alternatieven zijn. Je hebt de mogelijkheid om een hotel te boeken dat direct aan de skipiste ligt, of je kan juist een rustigere accommodatie kiezen om elke dag weer helemaal tot rust te komen. Er is één ding zeker bij het boeken van een skivakantie bij Famiski: je skipas is altijd inbegrepen in de prijs. Het is dus heel erg makkelijk om een wintersportvakantie te boeken via deze organisatie, aangezien alles altijd van begin tot eind voor je wordt geregeld.

© Pixabay.com

Ervaren monitoren
Of je nu houdt van skiën of liever het snowboard op stapt: het is allemaal mogelijk tijdens één van deze wintersportvakanties. Wanneer je op reis gaat met onervaren skiërs of met erg jonge kinderen is het wel fijn wanneer ze de basis onder de knie kunnen krijgen. Daarom werkt Famiski alleen met ervaren monitoren die allemaal een opleiding hebben gevolgd om iedereen zo goed mogelijk te helpen met het leren skiën. Jong en oud kunnen daarom ook gebruik maken van de verschillende cursussen die Famiski aanbiedt tijdens iedere wintersportvakantie. Wanneer je je kinderen achterlaat bij een skiklas weet je dus zeker dat ze worden opgeleid door ervaren monitoren. Ook wanneer je zelf al ervaring hebt op de pistes maar graag je techniek wilt verbeteren kun je een korte cursus volgen bij deze instructeurs. Ze zijn gespecialiseerd in skiën en snowboarden, dus je kunt er ook altijd voor kiezen om een keer een heel andere sport te leren tijdens deze vakantie.

[do_widget id=enhancedtextwidget-15]

Zelf monitor worden?
Zie je het zelf zitten om groepslessen te geven aan beginnende skiërs? Het is altijd mogelijk om mee te doen aan één van de introductieopleidingen waarbij je leert hoe je je eigen ervaring met skiën over kunt brengen aan andere wintersporters. Bovendien krijg je tijdens deze cursus de kans om je eigen techniek te verbeteren met ervaren instructeurs. De opleiding is een opstapje naar de initiatorcursus waarbij je een volledig zelfstandige instructeur kunt worden. Tijdens de introductieopleiding krijg je les van ervaren docenten van BVSI, zodat je meteen op het beste niveau leert hoe je je kennis over het skiën kunt doorgeven. De opleiding wordt afgesloten met een monitorenstage, waarmee je je nieuwe kennis in de praktijk kunt testen. Wanneer je deze stage hebt afgerond ben je klaar om de stap te wagen naar de initiatorcursus en maak je meteen deel uit van het monitorenteam van Famiski. Heb je interesse? De introductieopleiding vindt plaats op Ice Mountain op 17 september en 2 december 2017.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *