Reizen.be > Ideale mix van relax & sport dat is een tennisvakantie!

Ideale mix van relax & sport dat is een tennisvakantie!

Tijdens een tennisvakanties ervaart u de optimale combinatie van heerlijk relaxen en sportief bezig zijn. Dit hebben ze bij Topspin goed begrepen. Deze organisatie verzorgt je tennisvakantie tot in de puntjes. Je kunt op zelf geplande tijden een tennisles volgen en na afloop lekker naar het strand gaan om te zwemmen of even bij te komen. Je bent iedere dag op de tennisbaan te vinden, maar er is ook voldoende mogelijkheid om bijvoorbeeld de omgeving te verkennen of om een cultureel uitstapje te maken. Ook ‘s avonds is er een vol programma om helemaal tot rust te komen. Drink gezellig wat op het terras of neem deel aan één van de vele activiteiten die door de reisleiding wordt georganiseerd.

© Pixabay.com

Een goed gezelschap
Het leuke van een tennisvakantie is dat andere deelnemers van de reis ook zo van tennis houden en er daarom altijd raakvlakken zijn en er altijd iemand te vinden is die ook zin heeft om een potje te tennissen op de baan. Vanwege de vele tennisliefhebbers is het geen probleem als je alleen op tennisvakantie gaat! U kunt er echter ook voor kiezen om samen met uw gezin met kinderen te gaan, er worden namelijk ook kindercursussen aangeboden. Het is verder ook mogelijk om extra lessen of privélessen te boeken.

[do_widget id=enhancedtextwidget-21]

Praktische informatie
Bij de tennisvakanties van Topspin kun je de locatie helemaal zelf kiezen uit hun uitgebreide aanbod. Zo kunt u kiezen om naar het zonovergoten Italië of Turkije te gaan. Omdat u zo vaak op de tennisbaan te vinden bent tijdens de vakantie, zal uw niveau waarschijnlijk snel omhoog gaan! Door de ultieme combinatie van zon, zee en tennis voelt het ook helemaal niet als een verplichting maar juist als ontspanning. U hoeft verder ook niks te regelen qua accommodatie, want de tennisvakanties zijn all-inclusieve. Dat betekent dat je een compleet pakket krijgt: de reis, het verblijf, het samengestelde tennisprogramma en het gebruik van de faciliteiten die het hotel te bieden heeft zijn allemaal inbegrepen in de prijs. U hoeft dus alleen maar geheel te ontspannen en te genieten van een zorgeloze sportieve vakantie.

[do_widget id=enhancedtextwidget-21]

Het tennisprogramma
Tijdens een tennisvakantie leert u beter tennissen dankzij gediplomeerde trainers die u precies vertellen wat goed gaat en wat nog beter kan. Het maakt niet uit hoe oud u bent of wat uw niveau is, zowel jong als oud en beginner als gevorderde kunnen deelnemen aan een tennisvakantie. Als u zelf voorkeuren heeft, kunt u dat ook aangeven. Zo kunt u bijvoorbeeld trainen op uw techniek of conditie als u denkt dat deze verbetering nodig heeft. Verder is het ook mogelijk om geen tennisprogramma bij de boeking op te nemen, u kunt dan zelf de trainingen en wedstrijden inplannen en ontvangt een korting op de vakantie. Behalve de trainingen, die soms best zwaar kunnen zijn, kunnen er ook wedstrijden worden gespeeld in de vrije tijd. Soms worden er ook extra activiteiten georganiseerd, dit is afhankelijk van het hotel waar u in verblijft. Hierover wordt u bij de boeking duidelijk geïnformeerd. Ook zal er een afsluitend toernooi worden georganiseerd wat altijd een geweldig einde van de vakantie oplevert. Benieuwd naar het aanbod van Topspin, bekijk dan hier hun reizen, je kunt er zelfs online reserveren!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *