Reizen.be > Zorgeloos op reis: 8 tips voor vrouwen

Zorgeloos op reis: 8 tips voor vrouwen

Reizen is het leukste wat er is, maar het vreet energie en is lang niet altijd comfortabel. Je was net zo goed bezig met je dieet, maar onderweg kun je nauwelijks voor vitamines kiezen. Daarnaast kun je moeilijk je hele beautycase mee slepen. Daarom geven we wat praktische tips, zodat je vliegvakantie of roadtrip zo voorspoedig mogelijk verloopt!

© Pixabay.com

Koop een goede haardroger
Je kent het vast wel: je droogt je haar in een hotel en vervolgens kom je met een bos stro weer naar buiten. Bovendien duurt het erg lang voordat het een keer droog is. Zorg wel voor een klein formaat, er zijn tegenwoordig hele goede opties voor! Zou jammer zijn als je een onnodig zware koffer hebt.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Zorg voor een wastas
Een mix van schone en vieze kleding is niet zo fris. Hierdoor heb je bij thuiskomst erg veel was, terwijl je dit met een wastas voorkomt. Ten eerste kun je een handwasje draaien op reis, ten tweede scheelt het als je thuis komt uitzoekwerk. Plus: schone kleren worden niet onnodig vies!

Koop de juiste koffer
Ga je ook altijd op je koffer zitten om koste wat het kost de rits dicht te krijgen? Als je vervolgens op pad gaat, blijkt je koffer veel zwaarder te zijn dan je denkt. Daarnast heb je vaak nog een extra tas met je laptop of vliegtickets, of een jasje voor als het koud wordt in het vliegtuig. Kies daarom voor een koffer die moeiteloos over het trottoir glijdt: eentje op vier wielen! Scheelt weinig in prijs, des te meer in gemak.

© Pexels.com

Vergeet je sjaal niet
Hoewel de airco natuurlijk uit kan, is een vliegtuig toch vaak net iets te fris. Gelukkig wordt je vaak wel voorzien van een deken, maar je eigen sjaal is toch het prettigst: het voelt gewoon vertrouwd. Het beste is dan dat je sjaal tevens dient als omslagdoek. Ook op reis komt de sjaal goed van pas, soms moet je je bedekken als je een kerk bezoekt. Of misschien is het juist wel een handige handdoek, of helpt het tegen de kou.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Combineren kun je leren
Deze tip kun je niet zomaar opvolgen, het kost namelijk best een beetje tijd. Het liefst zou je de nieuwste kledingcollectie meenemen, maar wij hebben een tip: ga voor basics. Hierdoor kun je makkelijker combineren, en hoef je uiteindelijk minder mee te slepen. Saai wordt het heus niet, met oorbellen en lichte kettingen leuk je de outfit behoorlijk op. Kies ook voor makkelijke stoffen: dus geen synthetisch (dat zweet!) maar zeker ook geen kleding dat een strijkijzer vereist.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *