Reizen.be > Zeven apps waarmee je geld bespaart op reis

Zeven apps waarmee je geld bespaart op reis

Wanneer je op reis gaat, kost dat meestal een hoop geld. Naast het feit dat je een verblijfplaats moet boeken, kost ook het reizen zelf geld en natuurlijk je levensonderhoud. Daarom is iedere besparing mooi meegenomen. Hieronder hebben we een zevental applicaties op een rijtje gezet waarmee je behoorlijk veel geld kunt besparen als besluit om een vakantie te boeken!

© Pixabay.com

Gas Buddy
Met deze app kun je snel en eenvoudig zien welke tankstations er in de buurt zijn en waar je het goedkoopste kunt tanken. Op die wijze maak je nooit meer mee dat je net getankt hebt en vervolgens een straat verder een veel goedkoper benzinestation ziet staan. Gedurende je hele vakantie bespaar je op deze manier flink wat geld.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Hotel Tonight
Houd je ervan om spontaan het avontuur aan te gaan en zonder een hotel te boeken ergens heen te reizen? Hotel Tonight is dan een perfecte applicatie waarmee je direct kunt zien waar er in de directe omgeving van waar jij jezelf bevindt nog hotelkamers beschikbaar zijn en waar je profiteert van een aantrekkelijke last-minute aanbieding gebruik kunt maken.

Transit App
Het openbaar vervoer is een populaire en goedkope wijze om jezelf van de ene naar de andere plaats te begeven. Lang niet overal worden de vertrektijden echter duidelijk aangegeven. Met deze app kun je de schema’s zijn van alle openbaar vervoer mogelijkheden in je directe omgeving. Natuurlijk zijn deze opgenomen in een eenvoudig leesbaar schema.

Compare bookings
Een handige app waarmee je alle deals van de verschillende reisaanbieders met elkaar kunt vergelijken. Op die wijze kom je er heel snel achter welke de goedkoopste is. Naast reizen kun je via deze app ook hotels opzoeken en met elkaar vergelijken. Daarbij kun je uiteraard ook gebruik maken van filters om op die wijze alleen hotels te krijgen die aan jouw eisen voldoen.

Kayak
Kayak kan je eigenlijk overal mee helpen wanneer je op reis bent. Dat is uiteraard ontzettend handig. Zo kukn je via deze app hotels en vluchten zoeken en met elkaar vergelijken, maar ook huurauto’s en andere verblijfsmogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om met Kayak vluchten te volgen. Eigenlijk krijg je alle informatie over de plaats waar je jezelf op dat moment bevindt en de mogelijkheden qua vervoer. Ontzettend handig en natuurlijk ook geld besparend omdat je op die wijze altijd de goedkoopste optie kunt vinden.

© Pixabay.com

Groupon
Misschien wel één van de meest bekende apps uit dit rijtje. Met Groupon kun je de beste deals vinden wanneer het gaat om hotels en restaurants. Overigens hoef je daarbij niet zelf te zoeken, dat doet de app voor je. Je hoeft alleen maar je locatievoorzieningen aan te zetten en je krijgt vervolgens automatisch de beste deals uit je directe omgeving voorgeschoteld.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Uber
Dankzij Uber is het voorgoed voorbij met de dure taxi’s in het buitenland. Uber is een bedrijf die chauffeurs voor je regelt die je van de ene naar de andere plaats brengen. Je betaalt gewoon via je telefoon en binnen no time komt iemand je ophalen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *