Reizen.be > De vijf mooiste cruises op de Middellandse Zee

De vijf mooiste cruises op de Middellandse Zee

Cruises kun je midden in de zomer maken maar ook in het voor- en najaar worden er prachtige cruises georganiseerd. De Middellandse Zee behoort tot de meest populaire bestemmingen van cruises en dat is ook niet zo vreemd. De omgeving is prachtig, het weer is er vaak heerlijk en het is ontzettend veelzijdig. Maar wat zijn dan eigenlijk de mooiste cruises over de Middellandse Zee? Hieronder worden de mooiste vijf besproken.

© commons.wikimedia.org

MSC Cruises: met de hele familie
Jong en oud vermaken zich onbeperkt op de MSC Splendida. Aan boord is namelijk letterlijk voor ieder wel wat wils. Of je nu een sportieveling bent of juist meer van ontspanning houdt: het is er allemaal. De cruise van een week die in Valencia start, gaat in ieder geval niet vervelen. Er zijn bijvoorbeeld vier zwembaden aan boord, verschillende sportvelden en een diverse spa faciliteiten. ‘s Avonds kun je heerlijk ontspannen in één van de bars of met de voetjes van de vloer gaan in de nachtclub. Als je van wat meer risico houdt, waag je een gokje in het casino. Ook het eten en drinken is uiteraard tot in de puntjes verzorgd.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Disney Cruise
Je maakt kinderen nergens meer blij mee dan met Disney. Er is nu een echte Disney cruise beschikbaar. Je gaat met het schip Disney Magic op reis. Uiteraard reizen er vele bekende Disney figuren mee en zijn er tal van attracties en activiteiten aan boord die speciaal gericht zijn op kinderen. Verder zijn er ook genoeg faciliteiten voor volwassenen aan boord. Deze cruise vaart alleen tijdens schoolvakanties vanaf Barcelona naar Napels en duurt zeven dagen.

© commons.wikimedia.org

Geniet van luxe in Amalfi met Oceania
Oceania is één van de weinige rederijen die een tijdens cruises over de Middellandse Zee eens top bij de Amalfi kust organiseert. Amalfi is prachtig vanaf de zee met een bijzondere elfde eeuwse kathedraal en gebouwen die begroeid zijn met bloemen. De bergen lopen hier overigens ook zo de zee in. Dit alles bezichtig je terwijl je natuurlijk ook geniet van alle luxe comfort aan boord van een schip van Oceania.

Drieweekse cruise met de Holland America line
Misschien wel de meest bekende onder alle cruises. Geniet van een drieweekse cruise over de Middellandse Zee waarbij je alle hotspots te zien krijgt. De cruise start in Rome en bezoekt talloze grote en beroemde steden zoals Marseille, Palma, Barcelona en Monte Carlo. Aan boord is het één en al luxe met ontzettend veel verschillende voorzieningen en faciliteiten voor jong en oud. Voor mensen die van culinair genieten houden, is deze cruise met het schip Westerdam een uitstekende keuze.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Cruise voor golfers
Een speciale achtdaagse cruise voor golfers. De Azamara cruise start in Barcelona en heeft als eindbestemming Lissabon. Deze speciale golfcruise combineert heerlijke tapas met regionale wijnen en natuurlijk een spelletje golf. Je speelt namelijk op verschillende banen waaronder de wereldberoemde Valderrama course in Spanje en verschillende topbanen in Mallorca, de Algarve en Valencia. Dat wordt uiteraard gecombineerd met de nodige comfort en luxe.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *