Reizen.be > Doorkruis Europa met het gezin op de fiets
Fietsbestemming

Doorkruis Europa met het gezin op de fiets

Je vakantie kun je op ongelooflijk veel verschillende manieren beleven. Sommige mensen kiezen ervoor om naar de andere kant van de wereld te vliegen om daar kennis te maken met andere culturen. Weer anderen pakken liever de auto richting het zuiden van Europa om daar te genieten van zon, zee en strand. Nog een andere optie is om te kiezen voor een sportieve vakantie. Dat is de laatste jaren namelijk steeds populairder. Met de fiets je vakantie beleven is mogelijk voor jong en oud. Je bent sportief op vakantie en je ziet de mooiste plekjes van een bepaald gebied!

© Pharosreizen.be

Bekijk alles van de andere kant!
Wanneer je op fietsvakantie gaat, zie je de wereld eigenlijk van een compleet andere kant. Daarbij maakt het niet eens zoveel uit waar dit is. Of je nu gewoon in België blijft of een fietsvakantie boekt naar Italië of Denemarken: op de fiets kom je op heel andere plaatsen dan wanneer je hetzelfde gebied met de auto verkent. Je komt namelijk op plekjes die voor de auto onbereikbaar zijn en lopend te ver. Op die manier zie je de wereld, en dan met name de wondere wereld van de natuur, van een heel andere kant. Misschien is dat juist wel de reden dat fietsvakanties zo populair zijn geworden!

[do_widget id=enhancedtextwidget-32]

Fietsvakantie op je eigen niveau
Wanneer je een fietsvakantie bij Pharos reizen gaat boeken, kun je kiezen uit verschillende niveaus. Dat is overigens wel zo handig, want daardoor zijn de fietsreizen van deze aanbieder voor iedereen geschikt. Je kunt in totaal kiezen uit drie verschillende niveaus. Het eerste niveau is eenvoudig met korte fietsroutes en uitsluitend vlakke wegen. Het derde niveau is de moeilijkste, deze reizen gaan voornamelijk over stijgende en dalende wegen en de routes zijn ook een stuk langer. Voor geoefende fietsers zijn dit prachtige vakanties, vooral omdat de fietstochten soms langs plekken komen waar je prachtige vergezichten over de omgeving hebt.

© Pharosreizen.be

Fiets met je kinderen Europa door
Het aanbod bij de reisorganisatie is zo divers dat er zelfs speciale fietsvakanties beschikbaar zijn voor gezinnen met kinderen. Bij deze reizen fiets je meestal van camping naar camping door de mooiste gebieden en langs bijzondere bezienswaardigheden. Daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met de kinderen. Zo zijn de routes een stuk korter dan ‘gewone’ routes en wordt er enkel op kindvriendelijke campings overnacht. Ook op de camping zelf kunnen de kinderen zich dus volop vermaken!

[do_widget id=enhancedtextwidget-32]

Ultieme gevoel van vrijheid
Steeds meer mensen zoeken tijdens hun vakantie vooral naar het gevoel van vrijheid. Dat kan door spannende activiteiten of juist door helemaal niets te doen. Het ultieme gevoel van vrijheid ervaar je echter pas als je op de fiets een regio of gebied verkent. Je kunt overal heengaan waar je wil en als je even wil pauzeren doe je dat gewoon! Een fietsvakantie van Pharos reizen garandeert bovendien de nodige comfort. Zo hoef je de bagage niet mee te nemen op de fiets. Wanneer je aankomt bij de volgende bestemming, staat je bagage je daar al op te wachten!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *