Reizen.be > Brexit or not: All Ways look on the bright side of life

Brexit or not: All Ways look on the bright side of life

Ze verlaten ons de Britten of dat denken we toch. Maar laten we voor de zekerheid onze steun betuigen, hun een laatste high-five geven en tonen hoe jammer we het vinden. Ook All Ways Cruises wil ze niet zo maar laten gaan. Vanop het schip M/S Astoria zwaaien de passagiers de Britten op een deftige manier uit.
© Mike Louagie
Op 10 mei vertrekt het passagiersschip M/S Astoria uit Zeebrugge om rond het Verenigd Koninkrijk te gaan varen en de Londenaren, de Schotten, de Noord-Ieren en zelfs The Beatles een hart onder de riem te steken. Laten we nog voor een laatste keer genieten van een afternoon tea met scones, Blue Stilton met Porto, single malt whisky’s, fish and chips, het sexy Britse accent, de rode dubbeldekbussen, het links rijden, “order, order!” en zoveel meer…

All Ways Cruises is klaar voor de Brexit. Gedurende 14 dagen zet het kleine klassieke cruisevaartuig met slechts 500 gasten koers naar Groot-Brittannië en Ierland, om intens te genieten van de vele facetten van de Angelsaksische cultuur. Van de Schotse Highlands naar de Buiten-Hebriden, van de Titanic en Stonehenge tot een ‘pint of Guinness’, kortom de reizigers van de M/S Astoria gaan op zoek naar de vele charmes van de Britse Eilanden.

Aan boord zorgen voordrachtgevers zoals VRT-journalist Flip Feyten voor nog meer duiding. Hij is de auteur van het boek “Waarom de Engelsen zo Engels zijn”.
 
Wil jij ook de Britten uitzwaaien? Meer informatie over de cruise ‘De charmes van de Britse Eilanden’ met vertrek en aankomst in Zeebrugge vindt u hier.

See EU later!
Promotie!
Korting van 50%* voor de tweede persoon op alle zeecruises met de Astoria! 

*Deze korting is geldig tot 29/02/2020 en enkel voor een nieuwe boeking uit de All Ways brochure “Zeecruises 2020”, op basis van een dub­bele kajuit (exclusief taxen en BTW, volgens beschikbaarheid). Deze korting is niet retroactief en kan niet met andere promotionele aanbiedingen worden gecombineerd. Deze korting is niet geldig voor de optionele excursies, drankenpakket en reisverzekering.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *