Reizen.be > Verwen je smaakpapillen in Melbourne

Verwen je smaakpapillen in Melbourne

Melbourne heeft tal van bezienswaardigheden, maar daarbij komen nog de hotels, restaurants, koffietenten en andere must-visits. Wat is leuk en wat moet je op dat gebied gezien en geproefd hebben? Hier wat inspiratie:

© Pixabay.com

1. Een sapje van Tropicana Juice Bar
Wanneer je de dag goed wilt beginnen met een smoothie of een sapje is dit een aanrader. Natuurlijk ook op andere momenten van de dag. Deze bar aan Swanson Street is niet te missen, omdat de buitenkant versierd is met sinaasappels en vrolijke kleuren. De smoothies en sapjes zijn verrukkelijk en het proberen meer dan waard.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

2. Luxe eten bij ChinChin
ChinChin is een Zuidoost Aziatisch fusion restaurant en is voor de bezoeker met de iets grotere portemonnee. Op de website van dit restaurant staat geen menukaart. Het idee hierachter is dat de bezoeker maar gewoon moet komen om het te bewonderen. Reserveren is geen optie, dus in de rij moet je in ieder geval. Het is het wachten meer dan waard.

3. Chillen op Ponyfish Island
Dit eiland met bar drijft op het water onder een drukke brug in het midden van de stad. Je kunt dit eiland zien vanaf Princes Bridge. Een bootje vervoert je naar het eiland toe en ook hier is het altijd heel druk, vooral tijdens warme dagen.

4. Gezelligheid bij Section 8
Deze outdoor bar biedt veel gezelligheid, zelfs in de wintermaanden. Op het oog ziet het er niet zo spectaculair uit, maar laat je daar niet door weerhouden.

5. Lekkere wafels van Waffee
Koffie met een wafel gaat er vast op elk moment tijdens je verblijf in Melbourne wel in. In dit tentje aan Swanson Street is het lastig een tafeltje te bemachtigen, maar dat moet je wel proberen.

6. Mexicaans bij Fonda
Fonda is een mooi en stijlvol restaurant. Het ziet er erg gelikt uit. De specialiteit van dit restaurant is Mexicaans. Wanneer je wilt genieten van een taco of burrito is dit the place to be.

7. Gezond eten bij Vegie bar
Wanneer je een dagje gezond wilt eten is deze bar een uitstekende keuze. Het restaurant is gelegen in Brunswick Street en heeft een erg bijzonder menu. De kaart bestaat grotendeels uit groenten.

8. Grieks eten bij Mythos Gr
Ook Grieks eten kun je vinden in Melbourne. Op het gezellige binnenplein van Eaton Street vind je dit restaurant. De bezoekers van dit restaurant zijn een mengelmoes van toeristen en lokale bewoners. Een aanrader!

9. Heerlijke koffie bij Little Somethin’ Somethin’

© Pixabay.com


Wanneer je van koffie houdt, is dit een plek die je zeker niet mag overslaan. Er zijn genoeg leuke koffietentjes in Melbourne, maar deze is zeer de moeite waard. Je vindt deze koffiebar aan Church Street.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

10. Pannenkoeken bij Pancake Parlour
Geniet van een pannenkoek bij Pancake Parlour. Deze tent vind je op genoeg plekken in de stad. Proef en ervaar het zelf!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *