Reizen.be > De leukste familievakanties voor jong en oud

De leukste familievakanties voor jong en oud

Wanneer je met het gezin op vakantie gaat, is het soms een uitdaging om een bestemming te vinden die iedereen leuk vindt. Geldt dat ook voor jouw gezin? Dan is het de moeite waard om eens te kijken naar het aanbod van Pharos Reizen. Deze verschillende reizen zijn namelijk helemaal afgestemd op een leuke familievakantie met de kinderen. Dat betekent dat er leuke activiteiten te beleven zijn, dat jullie samen nieuwe plekken kunnen ontdekken en dat er genoeg gespeeld kan worden. Er zijn talloze landen en plekken die je kunt bezoeken met het hele gezin, dus er is altijd wel een vakantie te vinden die bij jullie past. Zo is het mogelijk om een gespecialiseerde vakantie te boeken rondom een thema. Houden je kinderen ervan om de wereld van kinderboeken te gaan ontdekken? Of duiken jullie liever samen in de geschiedenis?

© Pharosreizen.be

Boekenhelden reizen
Een aantal van de leukste kinderboeken spelen zich gewoon in Europa af. Je kunt dus gemakkelijk naar het land van jullie favoriete kinderboek afreizen. Houdt het hele gezin van de magische wereld van Harry Potter? Dan kan je met Pharos Reizen een speciale rondreis beleven die je meeneemt naar de wereld van deze dappere jonge tovenaar. Samen bezoeken jullie Zweinstein en de Harry Potter studio tour, maar jullie krijgen ook de kans om andere typische Britse trekpleisters te zien, zoals Stonehenge. Zijn jullie juist fan van Pippi Langkous? Dit eigenwijze meisje komt uit Zweden, wat een van de mooiste landen in het noorden van Europa is. Tijdens de vakantie kunnen jullie Astrid Lindgren Wereld bezoeken: een pretpark dat helemaal in het teken staat van de werelden die deze schrijfster heeft bedacht, waaronder de wereld van Pippi. Wil je liever meerdere verhalen tegelijkertijd beleven? Dan is de sprookjesroute door Duitsland de perfecte keuze. Tijdens deze reis krijg je sprookjesachtige dorpjes en kastelen te zien en kunnen jullie verschillende sprookjesfiguren ontmoeten!

[do_widget id=enhancedtextwidget-32]

Tijdreizen
Wie wil er nu niet kunnen tijdreizen? Met een druk op de knop ben je in je favoriete tijdperk en kan je spannende avonturen beleven met ridders en Vikingen. In het zuiden van Frankrijk kunnen jullie leven zoals de ridders dat deden. Met het hele gezin leren jullie hoe je moet vechten zoals deze dappere strijders en krijg je meer te weten over de cultuur waarin de oude ridders leefden. Frankrijk is natuurlijk ook het land van de kastelen, dus hier kunnen liefhebbers van de middeleeuwen hun hart ophalen. Hou je meer van de stoere Vikingen? Boek dan een familievakantie naar Denemarken. In dit land kan je meer te weten komen over de geschiedenis van deze strijders. Samen kunnen jullie een bezoek brengen aan de mooie stad Kopenhagen zodat jullie ook wat van de moderne wereld in Denemarken meekrijgen. Voor de kinderen is er bovendien niets zo leuk als een bezoek aan het bekende Legoland. Tijdens deze familievakantie krijgen jullie de kans om een hele dag lang te spelen in dit populaire Deense pretpark.

© Pharosreizen.be

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *