Reizen.be > Het plezier van een avontuurlijke gezinsvakantie

Het plezier van een avontuurlijke gezinsvakantie

Is jouw gezin gevuld met avonturiers die altijd zin hebben in een uitdaging? Dan is het de moeite waard om samen op een avontuurlijke gezinsvakantie te gaan. Pharos Reizen organiseert verschillende avontuurlijke vakanties voor jong en oud. Deze reizen zijn van begin tot eind gevuld met uitdagende activiteiten die je hart sneller laten kloppen. Je geniet met het hele gezin van de buitenlucht en kunt eindeloos spelen in de natuur. De verschillende avontuurlijke vakanties hebben allemaal iets unieks te bieden, dus je kunt altijd de juiste vakantie voor jouw gezin vinden.

© Pharosreizen.be

De avontuurlijke kant van Frankrijk
Frankrijk heeft als vakantieland veel te bieden, dus ook voor iedereen die graag een uitdaging zoekt. Je kunt verschillende actieve vakanties boeken in dit land, zoals bijvoorbeeld een surfvakantie. Surfen doe je niet alleen maar op warme stranden in het zonnige zuiden, maar ook gewoon aan de kust van Frankrijk. Samen met een Nederlandstalige surfinstructeur leren jullie alle ins en outs van deze sport. Natuurlijk kan je ook een mooie rondreis door het land maken, bijvoorbeeld per mountainbike. Op de fiets kan je de mooie kastelenroute langs de Loire ontdekken, of de prachtige vergezichten van de Provence. Zo zijn jullie sportief bezig, maar kan je ook iets leren over de cultuur en geschiedenis van dit land.

[do_widget id=enhancedtextwidget-32]

De wilde Scandinavische natuur
De natuur in Scandinavië is natuurlijk adembenemend. Je vindt hier rustige bergen, uitgestrekte meren en prachtige bossen waar nooit iemand lijkt te zijn geweest. Deze rust duurt niet lang wanneer je met het hele gezin op avontuur gaat, want er is hier van alles te beleven. De natuurlijke meren en rivieren van de Scandinavische landen zijn natuurlijk wereldberoemd. Het ligt daarom voor de hand om het water te trotseren tijdens jullie actieve vakantie. Samen met een begeleider kunnen jullie gaan raften, kanoën of kajakken. Naast de wilde rivieren, heeft Scandinavië ook prachtige wandelgebieden te bieden. Neem dus je stevige wandelschoenen mee, want het is de moeite waard om de bossen van Zweden of Noorwegen te gaan ontdekken. Er zijn verschillende wandelroutes mogelijk, dus ook kleine kinderen kunnen gezellig meedoen met deze activiteit.

© Pharosreizen.be

Warme avonturen in Italië
Italië is natuurlijk een warm vakantieland waar mensen vooral rust willen vinden. Daarnaast kan je ook lekker actief blijven in het land, want er zijn meer dan genoeg sportieve activiteiten te beleven. Zo is het mogelijk om de rotsen en bergen van Italië te trotseren tijdens een uitdagende klimvakantie. Een ervaren begeleider leert je alles wat je moet weten, zodat jij de hoogte op kunt zoeken. Heb je hoogtevrees? Geen probleem, want je kunt ook verschillende watersporten uitproberen tijdens je verblijf in Italië. Zo organiseert Pharos Reizen vakanties rondom het Gardameer. Bij dit grote meer kan je leren windsurfen of een bootje huren om van het water te genieten. Natuurlijk is iedere avontuurlijke vakantie afwisselend genoeg om het leuk te houden. Jullie hoeven je dus geen moment te vervelen wanneer jullie het avontuur opzoeken.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *