Reizen.be > Gun jezelf een warme, zonnige winter op deze bestemmingen!

Gun jezelf een warme, zonnige winter op deze bestemmingen!

Winter in België is maar een koude en sombere bedoening. Wie voelt zich nu niet beter met een stralend zonnetje? Om deze koude tijden te ontwijken kunnen we gelukkig op vliegvakantie gaan. Waar blijft de zon steeds schijnen en kunnen we ons even opladen om er de rest van het jaar weer tegen te kunnen? Hier volgen drie warme bestemmingen, waar het ‘s winters goed vertoeven is.

© commons.wikimedia.org

Vakantie op Bali
Op Bali kom je helemaal tot rust. De mensen zijn er vriendelijk, het klimaat is tropisch en je kunt er zo luxe van genieten als je zelf wilt. Overnacht in een eenvoudige bed and breakfast of kies voor een luxe hotel met veel sterren. Stranden, wouden, zee en mooie steden, waar je ook van houdt, je komt op Bali aan je trekken. Kom je er om lekker uit te rusten, dan zijn er stranden waar je kunt genieten van het echte Bounty gevoel. Wil je wat meer ontdekken, dan ga je een dagje snorkelen tussen vissen en schildpadden. De prachtige oerwouden zijn echter ook de moeite waard: van watervallen, apen en papegaaien tot luipaarden en olifanten. Op Bali kun je op avontuur gaan. Wie van cultuur houdt kan zich vergapen aan de vele tempels en mooie steden. Kortom, Bali is een ideale vakantie voor tijdens de wintermaanden.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Strand en natuur op Lanzarote

© commons.wikimedia.org


Op Lanzarote, het noordelijkste eiland van de Canarische eilanden, komt de temperatuur ook ‘s winters niet onder de 20 graden. Daarbij komt dat het vulkanische landschap prachtig is om te zien. Verken het nationale park Timanfaya per kameel. Dat geeft je toch zeker het gevoel in een exotisch land op vakantie te zijn. Er zijn ook twee bijzondere grotten te bezichtigen: La Cueva de los Verdes met mooie druipsteenformaties en Jameos del Agua, een prachtig ondergronds meer. Mooie stranden vind je ook op Lanzarote. Bij Playa Blanca zijn er beschutte baaien, waar je nog gemakkelijk een strandje voor jezelf kunt vinden. Zoek je hotel in de buurt van het strand of het nationale park en gun jezelf een heerlijke vakantie om van de zon te genieten.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Genieten in Mexico
Mexico heeft alles in huis om je een heerlijke vakantie te bezorgen. De provincie Yucatán staat bekend om zijn prachtig witte zandstranden. Luxe hotels en resorts staan op de mooiste plekken, omringd door wuivende palmbomen. In Mexico kun je ook de fascinerende overblijfselen van oude culturen ontdekken. Bezoek de eeuwenoude Mayatempels en -ruïnes nabij Cancun. Of reis wat verder van de kust naar Chichén Itza. Van deze oude stad zijn nog veel resten over, zoals de beroemde Kukulcán piramide. Verken de regenwouden, te voet, per jeep of per boot. Maar natuurlijk kun je ook gewoon genieten van het relaxte leven op het strand en in de zee. Proef de smaken van Mexico in de vele goede restaurants en kom tot de ontdekking dat Mexico je met gemak door de winter haalt.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *