Reizen.be > De 7 slechtste accommodatie beoordelingen

De 7 slechtste accommodatie beoordelingen

Heel wat mensen checken de hotelbeoordelingen alvorens een accommodatie te boeken. Grote kans dat je een ander hotel kiest bij het lezen van heel wat slechte beoordelingen. Deze 7 hebben echt wel de hoofdvogel afgeschoten. Ben je (letterlijk) niet vies van negatieve commentaar, lees dan zeker verder wat je in de 7 slechtste hotels kan tegenkomen. Misschien herken jij de betreffende accommodatie of heb je erover gelezen op internet.

© Pexels.com

7. Vergane glorie in Phnom Penh – Cambodja
In Cambodja betaal je voor de meeste hotels niet de hoofdprijs en hoef je er ook niet al te veel van te verwachten. Maar dit hotel slaat wel alles. Geen gordijn voor de douche, waardoor je moet toiletteren op een natte wc-bril. De airco valt continu uit. Ga je naar het personeel om je beklag te doen, dan moet je traplopen, want de lift is niet meer in gebruik.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

6. Grimmige kasteel in Engeland
Waan jij je graag in een enge horrorfilm, dan moet je misschien een nachtje boeken in dit kasteel. Het kasteel ziet er gebroken uit met viezigheid en stof op de meubels en vloer. De muren zijn zo dun dat je gemakkelijk een gesprekje kunt voeren met de hotelgast aan de andere kant. En wil je hem graag zien, kijk dan even door de gaten van zijn deur heen. Onrustige nachten gegarandeerd.

5. Viezigheid in het hostel in Parijs – Frankrijk
Dit hostel is gelegen in hartje Parijs en heeft vriendelijk personeel in dienst. Tot zover lijkt het nog goed. Maar dan volgt een lijst met veel negatieve punten: je hoort constant een donderende metro, miniatuur kamers met vijf bedden, smalle halletjes waar je lastig doorheen loopt met je bagage, harige bedden en plakkerige vloeren.

4. Misleiding op de website van hotel in Brazilië
Als je naar de website van dit hotel gaat, zie je prachtige foto’s. Eenmaal op de plek van bestemming herken je niets terug van die foto’s. De meeste klachten gaan over het stinkende water, zwembad vol insecten en afgebladderd verf op de muren. Voor de hoge prijs die je betaalt voor dit hotel staan er maar liefst vijf parasols bij het zwembad (voor vijftig mensen) en moet je betalen voor de wifi.

© Flickr.com

3. Geen eigen voedsel in hotel in Sharm El Sheikh – Egypte
Op internet zijn er redelijk goede reviews te vinden over het hotel, maar sommige beschrijven ook de horror controles van de tassen. De bewaking van het hotel is niet op zoek naar drugs of wapens. Nee, ze zijn op zoek naar onschuldig water en eten. Zo moet je wel eten kopen in het hotel. Mocht je denken dat ze dit ongemak compenseren met een uitstekende foodservice, dan heb je het mis. De service is uiterst traag.

2. Je gezondheid gaat achteruit in dit hotel in Californië – VS
Van hotels in derde wereldlanden verwacht je misschien niet zoveel. Maar als je in de Verenigde Staten bent, een goed ontwikkeld land, mag je best wat verwachtingen hebben toch? Dan moet je niet in dit hotel in Santa Monica zijn. Je krijgt hier gegarandeerd gezondheidsklachten door: bedwantsen, ontlasting (menselijk en ander), haren, verstopte afvoerleidingen, niet werkende toiletten en een slechte geur.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

1. Wees niet vies van wat urine in Nevada – VS
Dit hotel is misschien wel het meest vieze hotel van dit lijstje. Er gaan klachten over dat er urine naar beneden sijpelt langs de muren van de hotelkamer erboven. Foto’s op diverse websites tonen dit aan. Ook de zure lucht in de hotelkamers is een sterke aanwijzing hiervoor. Je kunt alleen maar hopen dat je geen bovenburen hebt als je er overnacht.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *