Reizen.be > 2 keer aftellen naar het nieuwe jaar doe je in Lapland

2 keer aftellen naar het nieuwe jaar doe je in Lapland

Wil je een onvergetelijke reis maken naar Finland? Dan is dit de reis die je niet mag missen: 5 dagen naar Valkea Lodge en echte Finse avonturen beleven! Deze reis boeken betekent de reis van je leven boeken!

© Zuiderhuis.be

Het echte Lapland
Vanuit prachtige chalets, gelegen aan het idyllische Valkeajärvi meer en omgeven door oude oerbossen, ga je op verkenning door het Finse landschap met een huskytocht én met de sneeuwscooter. Je bezoekt een rendierherder en ook een bezoek aan het dorp van de kerstman, Rovaniemi, mag natuurlijk in dit rijtje niet ontbreken. En laten we eerlijk zijn: de kerstman ontmoeten vindt iedereen leuk, of je nu oud of nog piepjong bent!
Je doet zo veel ervaring op met deze echte Finse activiteiten. Maar er ontbreekt natuurlijk nog één specifieke ervaring, die je toch ook echt gehad wilt hebben als je hier geweest bent…

[do_widget id=enhancedtextwidget-23]

Op zoek naar het noorderlicht
Natuurlijk wil je het noorderlicht zien als je in de winter naar Finland gaat. Met deze reis kan dat. Je kunt op noorderlichtjacht gaan op sneeuwschoenen. Uniek en zeker de moeite waard. Een onbeschrijfelijk mooie tocht die eigenlijk niet gemist mag worden.

© Pixabay.com

Heerlijk het jaar afsluiten op een bijzondere manier
Ga je met Zuiderhuis naar Valkea Lodge eind december? Dan staat er een bijzondere gebeurtenis te wachten. Omdat je bij de grens verblijft van Finland en Zweden kan je twee keer de jaarwisseling meemaken! Door het tijdsverschil tussen beide landen, kan je dus zomaar twee keer het jaar afsluiten met prachtig vuurwerk en champagne…

Verblijf
Zoals gezegd verblijf je tijdens deze reis in prachtige chalets, die net over de grens in Finland liggen. Valkea Lodge is nog maar net geopend en is voorzien van alle luxe die je nodig hebt. Een heerlijke open haard om bij weg te dromen na al die machtige ervaringen in de sneeuw. Verder beschik je over een leefruimte met een sofabed, een kitchenette, TV, gratis WIFI en natuurlijk een douche en toilet en een tweepersoonsbed. Handdoeken en bedlinnen zijn aanwezig. Chalets met een eigen sauna kunnen ook geboekt worden.

Op het terrein is een hoofdgebouw aanwezig, waar je o.a. een restaurant vindt. Alle maaltijden zijn trouwens al bij de prijs inbegrepen. Evenals het keukenlinnen (1x per verblijf). Ook voor de eindschoonmaak hoef je niets extra’s te betalen, dit is al inbegrepen bij de prijs. Zelfs de warme kleding, die je nodig hebt bij de sneeuwactiviteiten, is ter plekke verkrijgbaar en is ook bij de prijs inbegrepen. Het is dan ook een zeer complete reis, waardoor je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Zowel Engelstalige als Nederlands sprekende gidsen zijn aanwezig en helpen jou om er een machtige ervaring van te maken! Niets staat dan ook een heerlijke Finse ervaring in de weg.

[do_widget id=enhancedtextwidget-23]

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *