Reizen.be > Welke reisapps mogen niet ontbreken op jouw smartphone?

Welke reisapps mogen niet ontbreken op jouw smartphone?

Tegenwoordig is een leven zonder smartphone ondenkbaar, ook wanneer je op vakantie gaat. Er zijn talloze apps die je het leven gemakkelijker kunnen maken als het gaat om boeken, het reizen zelf en de bestemming. In dit artikel krijg je voorbeelden van reisapps die niet op je smartphone mogen ontbreken.

© pixabay.com

Apps voordat je op reis gaat
Er bestaan veel apps waarmee je je reis in een handomdraai kunt boeken vanaf je smartphone, welke ook door diverse leuke reisblogs worden aangeprezen. Kies je hotel bijvoorbeeld via de apps van Booking.com or Airbnb. Ook voor het boeken van vluchten zijn er veel verschillende apps waaruit je kunt kiezen. Ben je op zoek naar een goedkope vlucht, installeer dan eens de app Kayak. Deze laat je precies zien wanneer de goedkoopste tickets beschikbaar zijn.

Apps tijdens je reis
Heb je een vliegvakantie geboekt en vlieg je vanaf Schiphol, download dan de Schiphol App. Hiermee kun je snel zien of je eventueel vertraging hebt en bij welke gate je moet zijn. Vertrek je met de auto, dan helpt de app ANWB Onderweg je met actuele verkeersinformatie.

© pixabay.com

Apps voor op de vakantiebestemming
Als je eenmaal bij je bestemming bent aangekomen, heb je een aantal goede apps nodig die je op weg helpen. Download daarom bijvoorbeeld de app Moovit die je ook offline kunt gebruiken. Met deze app kun je routes bepalen met het openbaar vervoer. Een andere handige app is Offline Maps & Destinations. Deze app is vooral handig omdat je geen data hoeft te gebruiken om de kaarten te laden. Verder kun je de app Polarsteps downloaden om familie en vrienden op een leuke manier op de hoogte te houden van je reisavonturen

Al deze apps werken het beste op een goed werkende smartphone, zoals bijvoorbeeld de nieuwste Samsung Galaxy A71. Hier kun je ook de allermooiste foto’s mee maken dankzij de vier camera’s waarvan de primaire camera zelfs beschikt over 32 megapixels! Zorg wel voor een Samsung Galaxy A71 hoesje zodat je telefoon geen schade oploopt tijdens de vakantie.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *