Reizen.be > Single en alleen op vakantie? Boek een cruisevakantie

Single en alleen op vakantie? Boek een cruisevakantie

Cruisevakanties worden steeds populairder onder Belgische toeristen. Niet alleen stelletjes en gezinnen met kinderen gaan steeds vaker op een cruise: ook singles hebben de cruisevakanties nu echt ontdekt. Waarom steeds meer singles een cruise boeken, lees je in dit artikel. Ook lees je op deze pagina welke tips je kunt raadplegen om de beste cruise te boeken voor jouw vakantie als single.

De voordelen van een cruisevakantie voor singles
Ben je single en ga je alleen op vakantie, dan biedt het boeken van een cruisevakantie enkele interessante voordelen. Ten eerste ben je tijdens een cruisevakantie nooit helemaal alleen. Je verblijft namelijk op een grote boot met honderden mensen, die jou indien gewenst allemaal gezelschap kunnen houden. Vind je het juist fijner om even alleen te zijn, dan heb je alle ruimte om afstand te nemen van de andere mensen op het cruiseschip. Je kunt bijvoorbeeld even alleen gaan sporten, maar je kunt ook in je eentje een duik in het zwembad nemen of even een hapje gaan eten.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd op het schip. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar bieden je ook de mogelijkheid om leuke singles aan boord te leren kennen. Wie weet ontmoet je jouw ideale partner wel op een boot, in plaats van op een datingsite of in de kroeg!

Tot slot gaan er steeds meer singles mee op cruisevakantie. Dit betekent dat jij niet de enige single bent op de boot, maar dat er vele mannen en vrouwen zijn die ook in hun eentje op vakantie zijn. Het cruiseschip biedt dan ook de ideale omgeving om leuke mensen te leren kennen, waaronder mogelijk jouw ideale partner.

© commons.wikimedia.org

Een cruisevakantie boeken als single: drie tips
Ben jij na het lezen van bovenstaande voordelen overtuigd dat een cruisevakantie echt iets voor jou is? Gebruik dan deze drie tips om de ideale cruisevakantie te boeken:
1. Boek een cruisevakantie bij een cruisemaatschappij die geen extra toeslagen rekent voor singles, bijvoorbeeld voor het gebruiken van een tweepersoons kajuit in je eentje.
2. Begin op tijd met zoeken naar de ideale cruisevakantie, zodat je een vakantie kunt boeken die echt bij jou past.
3. Zoek naar een cruisemaatschappij die diverse activiteiten, excursies en zelfs speciale lounges aanbiedt voor singles. Door jouw vakantie bij deze cruisemaatschappij te boeken, heb je nog meer kans om een leuke partner te leren kennen tijdens jouw vakantie.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Tot slot raden wij je aan om een cruisevakantie te boeken naar een gebied dat jij echt mooi vindt. Het ontmoeten van leuke singles is namelijk niet het primaire doel tijdens je vakantie, want het is nog altijd het belangrijkst dat je een geweldige vakantie hebt in een vakantiegebied dat jij echt mooi vindt. Kijk dus niet alleen naar de faciliteiten en de regels van een cruisemaatschappij, maar neem ook de vaarroute van de betreffende cruisemaatschappij goed onder de loep.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *