Reizen.be > Ontdek de prachtigste plekken van Zuidoost-Azië
Maleisië

Ontdek de prachtigste plekken van Zuidoost-Azië

Het zelfstandig plannen van een reis door Zuidoost-Azië heeft veel voeten in de aarde. De taalbarrière en cultuurverschillen zorgen voor flink wat obstakels onderweg. Kies daarom voor een geheel verzorgde reis van een reisorganisatie die weet wat nodig is voor uw droomreis. Dankzij de reisorganisatie ontdekt u op comfortabele en veilige wijze de bekendste en interessantste plekjes van Azië. Natuurlijk wilt u geen enkele highlight missen, heerlijk overnachten in een geschikt hotel en zonder zorgen naar uw volgende bestemming afreizen. Dit is allemaal mogelijk als u kiest voor een 17-daagse reis naar Maleisië, Singapore en Thailand.

Maleisië
© Pixabay.com

We bijten de spits af in Maleisië
De reis begint in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. U zult versteld staan van het bruisende stadsleven, de verrukkelijke gerechten en immense wolkenkrabbers. Moe van de lange vlucht? Dan kunt u natuurlijk ook even op adem komen in uw hotel: het elegante Hotel Bukit Bintang. Tijdens de volgende dagen is er tijd om de Cheng Hoon Tengtempel te bezoeken. Houd u uw fotocamera dus bij de hand!

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Op naar Singapore
We laten Kuala Lumpur achter ons om enkele dagen door te brengen in het magnifieke Singapore. De strikte regels en de welvaartspositie van Singapore maken het een aangename verblijfsplek: de straten zijn proper, de buurten veilig. De stad is een perfecte uitvalsbasis om even te shoppen, drankjes te nuttigen en de bekendste wolkenkrabbers ter wereld met uw eigen ogen te bewonderen. Zin in een luchtig uitstapje? Breng een bezoek aan de Gardens by the Bay of de Singapore Zoo.

Phuket
© Pixabay.com

Van drukte naar stilte
De volgende dagen brengt u door in adembenemende Thaise paradijsjes waar u per vliegtuig naartoe gebracht wordt. Tropische bestemming nummer één: Phuket. Hier kunt u naar lieve lust zonnebaden, al snorkelend vissen bekijken of pootjebaden. Tropische bestemming nummer twee: Koh Phi Phi. Deze fantastische plek bestaat uit twee kleine eilandjes. Het oostelijke eiland is het mooist, omdat er veel lege zandstranden te vinden zijn. Maya Beach, Nui Bay en Phi Phi Viewpoint zijn de places to be gedurende uw verblijf op dit verbluffend mooie stukje aarde. De slanke palmbomen, het blauwe zeewater en de blauwe hemel vormen echt één geheel.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Natuur en gezelligheid op het Thaise vasteland
Terug naar de kust! U meert aan in Krabi, een interessante en rustgevende bestemming in Zuid-Thailand. Rotswanden, zandstranden en mangroves sieren de kustlijn. Veel zin om de omgeving te verkennen, maar weinig zin om te voet te gaan? Huur een schattig scootertje en ga erop uit in de omgeving van baai Railay! Deze afgelegen baai wordt omringd door woest junglegebied, een oud kasteel en het Nationaal Park Than-Bok-Khorani. In dit park bevindt zich een heuse waterval, die buitengewoon indrukwekkend is.

Bangkok
© Pixabay.com

Last but not least: Bangkok
Niemand slaat een bezoek aan Bangkok over tijdens zijn reis door Thailand. Doet u zich tegoed aan traditioneel streetfood, ontspan in de groene oase te midden van het stadscentrum en neem een ritje in een echte tuktuk. Tot slot brengt u de nacht door in een luxueus hotel, zodat u uitgerust aan boord stapt van het vliegtuig dat u weer naar België brengt.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *