Reizen.be > Je vakantie voorbereiden met apps op je iPhone

Je vakantie voorbereiden met apps op je iPhone

Langzaam is er weer steeds meer mogelijk, en het lijkt erop dat we weer op vakantie kunnen gaan deze zomer! Wanneer je een vakantie gaat boeken is het natuurlijk wel belangrijk om te kijken naar het reisadvies en de maatregelen. Heb je al geboekt? Dan wil je natuurlijk goed voorbereid op vakantie gaan om het maximale uit je vakantie te halen. Tegenwoordig zijn er verschillende apps te downloaden die je helpen met het voorbereiden van je vakantie. Van je koffer inpakken tot het uitstippelen van je reisplannen, alles om onbezorgd op vakantie te gaan! Wij zetten graag de 4 handigste apps voor jou op een rijtje .

© pixabay.com

Packpoint

Vergeet jij altijd iets mee te nemen als je op vakantie gaat? Dan is deze app erg handig voor jou! De app Packpoint zorgt ervoor dat je nooit meer te weinig óf te veel meeneemt op vakantie. Door je bestemming, reisduur en geplande activiteiten in te vullen maakt de app een inpaklijst op maat, speciaal voor jou! Om het overzicht te bewaren kun je alle ingepakt spullen van de lijst afvinken. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen inpaklijst samen te stellen of om een lijst te maken voor meerdere personen.

Om optimaal gebruik te maken van deze app heb je natuurlijk wel voldoende geheugen nodig op je telefoon. Ben je nog op zoek naar een nieuwe iPhone met voldoende geheugen? Ga dan voor een refurbished iPhone 11. Deze iPhone beschikt over een geheugencapaciteit van minimaal 64GB, een scherpe ultragroothoekcamera voor de mooiste vakantiefoto’s en kost als refurbished model maar €499 in plaats van €809.

Buitenlandse Zaken en Douane

Misschien niet de leukste app, maar wel ontzettend handig! Wanneer je deze app op je telefoon hebt staan beschik je altijd over de actuele en betrouwbare reisinformatie. Wijzigt er een reisadvies voor een land? Dan krijg je een melding! Zo weet je zeker dat je altijd up-to-date bent en niet zomaar voor verrassingen komt te staan. Daarnaast kun je met deze app ook checken wat er wél en niet mee mag in je reisbagage, verschillende valuta’s omrekenen naar euro’s en lezen over wat je kan doen bij een noodgeval in het buitenland.

© pixabay.com

Tripit

Hoe Laat vliegen we ook alweer? Waar is het document van de hotelreservering? Als dit vragen zijn die jij ook altijd stelt voordat je op vakantie gaat is deze app super handig! Met deze app heb je in een oogopslag al je belangrijke documenten bij elkaar, zonder dat je in je mail hoeft te zoeken naar alle reserveringen. Je hoeft de documenten alleen maar in te scannen en op te slaan in de app. De app laat dan op een gestructureerde manier zien wat je belangrijkste reisdocumenten zijn en hoe laat je waar moet zijn. Je hoeft dus nooit meer in je koffer te zoeken naar je reserveringsnummer of vliegtickets, want alles is in een oogopslag terug te vinden in deze app!

FlightAware

Niets is zo vervelend als haasten voor het boarden en er bij de gate pas achter komen dat je vlucht vertraagd is. Met de app FlightAware volg je jouw vlucht op de minuut en ontvang je een bericht wanneer de vlucht is vertraagd. Stel voordat je naar het vliegveld gaat je favoriete luchthaven in, zodat je gemakkelijk je eigen vlucht terug kunt vinden. Zo blijf je altijd up-to-date over je eigen reis en ben je altijd op tijd op je bestemming! Wil je deze apps graag downloaden, maar zit je geheugen snel vol óf gaat je batterij te snel leeg? Overweeg dan om een nieuwe iPhone aan te schaffen. Vind je een nieuwe iPhone te duur? Koop dan een refurbished iPhone. Bij een aanbieder als refurbished.be bespaar je al snel 60% op je iPhone. Daarnaast worden alle iPhones van binnen- en buiten uitvoerig gecontroleerd door experts en bieden ze 3 jaar garantie op hun gehele assortiment. Hierdoor kan je zien dat ze volledig achter de kwaliteit van hun refurbished producten staan, en ben je verzekerd van een veilige aankoop.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *