Reizen.be > Golfen in Duitsland!

Golfen in Duitsland!

Een vakantie kun je natuurlijk in ongelooflijk veel verschillende vormen vieren. Sommige mensen gaan het liefst wekenlang op het strand liggen om te genieten van de zon en de zee. Andere genieten het liefst van lekker eten en drinken terwijl weer andere geïnteresseerd zijn in cultuur en historie. Een sportvakantie wordt echter ook steeds populairder. Ook die kun je natuurlijk op verschillende manieren invullen. Bijvoorbeeld door extreme sporten zoals bergbeklimmen en parachutespringen te beoefenen. Je kunt echter ook op sportvakantie door te gaan golfen. Dit wordt namelijk steeds populairder. En het mooiste van zo’n golfvakantie is nog wel dat je het dichtbij kunt houden! Duitsland heeft namelijk fantastische mogelijkheden voor een dergelijke sportvakantie.

©wikimedia.org

Golfen in Duitsland
Niet voor niets zijn golfvakanties in Duitsland de laatste jaren steeds populairder geworden. In dit land vind je prachtige golfbanen te midden van een uniek landschap. En het mooiste is nog wel dat deze golfbanen in vergelijking met andere landen helemaal niet duur zijn. Bovendien heerst er altijd een hoffelijke en gezellige sfeer op de diverse banen. Wil je echt heel je vakantie in het teken van golf stellen? Dan kun je ook nog eens een hotel dichtbij de baan boeken. Sterker nog: Je kunt gewoon een hotel boeken die beschikt over een eigen golfbaan. Vrijwel alle banen in Duitsland zijn mooi en ruim aangelegd en de ligging is ongelooflijk divers. Je hebt parkland, maar ook bosbanen of unieke golfbanen in bergachtig gebied. Helemaal in het noorden langs de kust zijn er zelfs linksbanen te vinden.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Verschillende voordelen

©wordpress.com


Het is natuurlijk niet voor niets dat steeds meer golfers uit de buurlanden van Duitsland er voor kiezen om in dit land te gaan golfen. Ook golfers uit België trekken steeds vaker naar Duitsland toe met als doel een golfvakantie. Dat is natuurlijk ook niet zo raar. De banen zijn immers ruimer, beter onderhouden en goedkoper. Tel daarbij op dat Duitsland erg dichtbij is en je begrijpt direct waarom de golfvakanties in dit land zo populair zijn. Je staat binnen enkele uurtjes al in Duitsland. Vervolgens check je even in bij het hotel en kun je daarna direct beginnen met golfen.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Diverse banen
Het is lastig om uit al die honderden verschillende banen de beste te kiezen. Vooral omdat ze allemaal erg goed zijn en ook nog eens goed worden onderhouden. Het Golfresort Birburgerland in Zuid-Eifel is echter een ontzettend mooie baan waar iedere golfer eigenlijk eens in zijn of haar leven gespeeld moet hebben. Te midden van een prachtig bergachtig landschap is deze baan tot op de centimeter nauwkeurig aangelegd. Als je wat verder naar het noorden gaat vind je Golfclub Eifel in Hilleshem. Ook deze baan is fantastisch in het landschap geïntegreerd en natuurlijk ook goed onderhouden. En dit zijn slechts twee voorbeelden van de meer dan 900 verschillende golfbanen in Duitsland. In elke deelstaat zijn er talloze mogelijkheden om een potje golf te spelen. Het ligt dus helemaal aan jou welke baan je kiest en waar je jouw vakantie viert!

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *