Reizen.be > De telefoonbeschermer

De telefoonbeschermer

Op reis nemen we het liefst zo weinig mogelijk mee. Bij luchthavens doen ze al moeilijk als je met rolkoffers aan komt zetten. In feite heb je ook niet zoveel nodig.

Bestemming
We sluiten altijd een reisverzekering af of hebben een doorlopende reisverzekering. De weinige bagage is verzekerd en ook andere kwesties zijn verzekerd mocht dat nodig zijn. Natuurlijk is de bestemming belangrijk en de reisduur. Ga je een weekje naar de Costa of doe je een backpack door Australië?

Risico
Een strandvakantie of een avontuurlijke reis met onverwachte gebeurtenissen. Een avontuurlijke vakantie vergt een andere voorbereiding dan hopen op 30 graden op een strand op loopafstand van het vakantieappartement. Bereikbaarheid is altijd belangrijk. Zorg dat de smartphone onbeschadigd blijft. Het toestel is niet alleen jouw buitenwereld, maar ook jouw navigatie, fototoestel en de onuitputtelijke bron van informatie.

© pixabay.com

Bescherming
De smartphone is dan ook een waardevol apparaat. Een juiste bescherming is dus een vereiste. Op de Costa is dat het zand op het strand en de risico’s tijdens de roadtrip is lastiger in te schatten. Het lijkt misschien overdreven maar er zijn telefoonhoezen die de smartphone volledig beschermen tegen water. Een waterdichte telefoonbeschermer is de oplossing om waterschade te voorkomen. Er zijn beschermers die specifiek voor een toestel zijn gemaakt zoals de Apple serie LifeProof, maar ook universele beschermers. Met een waterdicht telefoonhoesje is je telefoon niet alleen beschermd tegen regendruppels en opspattend water, maar ook tegen onderdompeling. Veel waterdichte hoesjes zijn ook uitgerust met valbescherming, waardoor je telefoon zowel een val in het zwembad als een val op de vloer overleeft.

Extra
Voor het zware werk is er specifiek voor de iPhone de beschermer van Urban Armor. Klappen worden altijd opgevangen dankzij speciale rubberen shockabsorbers om het toestel heen. Otterbox staat bekend als een van de beste leveranciers van stevige iPhone en Samsung hoesjes en de Defender serie is gelijk de stevigste van allemaal. De Griffin Survivor Extreme is naast schokbestendig ook IP55 waterdicht.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *