Reizen.be > De 5 duurste hotels ter wereld

De 5 duurste hotels ter wereld

De rijken der aarde verblijven natuurlijk niet in hotels waar wij gewone stervelingen onze kamer boeken. De kans dat u en ik ooit in een van deze accomodaties zullen verblijven is klein. Dat neemt niet weg dat we nieuwsgierig zijn en daarom dit lijstje van de 5 duurste hotels ter wereld. Voor de prijs van een nacht in het allerduurste koop je bij ons al een klein appartement!

De vijf duurste op een rijtje. We tellen af van ‘goedkoop’ naar allerduurste.

  1. Hotel The Raj Palace, Jaipur

Dit duurste hotel van Azië was vroeger een paleis en dat is terug te zien aan al het goud en ivoor in de inrichting. Voor net geen 40.000 euro boek je de suite met theater, bibliotheek en dakterras met jacuzzi. In de presidentiële suite vind je er zelfs een museum met Indiaas erfgoed. Je hoeft je er dus niet te vervelen.

  1. Laucala Island Resort Hilltop, Fiji

Op vakantie met kinderen, maar toch tijd voor jezelf? Dan is de Hilltop Villa echt wat voor jou. Vergeet het animatieteam van je jaarlijkse all-inclusive vakantie naar Turkije. In dit exclusieve resort heb je 24 uur per dag een nanny tot je beschikking. Ook een privé kok zit bij de prijs inbegrepen. Vanuit het zwembad heb je een uitzicht over het landgoed. En als je geen zin hebt om te lopen kun je je verplaatsen per paard. Dit kost je ruim 51.000 euro, maar dan heb je wel wat.

  1. Ty Warner Penthouse, Four Seasons Hotel, New York

Heb je 56.000 euro over? Dan kan je de duurste kamer boeken in dit hotel. Je hebt dan 360 graden uitzicht over New York. De kamers zijn ingericht met goud, platina en andere exotische dure stoffen. Zeven jaar lang hebben Ty Warner en Peter Marino gewerkt aan het ontwerp van dit penthouse. Het heeft 4 glazen balkons, de hoogste ter wereld.

© pixabay.com
  1. Hotel President Wilson, Genève, Zwitserland

Dit hotel is vernoemd naar de 28e president van de Verenigde Staten. Hotelgasten kunnen genieten van een indrukwekkend uitzicht op de Alpen en het meer van Genève. Via een privé lift kom je bij je eigen appartement. De penthouse suite is 1800m2 groot en heeft kogelvrije ramen. Voor zo’n 80.000 euro per nacht ben je van harte welkom.

  1. Lover’s Deep Luxury Submarine – Saint Lucia, Caribisch gebied

Met stip op nummer. Als je 150.000 euro hebt liggen kun je een nacht doorbrengen in dit 5 sterren hotel. Het hotel ligt diep in de oceaan, waardoor je een prachtig uitzicht hebt op alles wat zich er onder water afspeelt. Op St. Lucia ga je aan boord en vervolgens wordt je naar je eigen privé onderzeeër gebracht. Bij de prijs zit een kapitein, een chef-kok en een butler inbegrepen. En maak je geen zorgen over je privacy, je personeel verblijft aan de andere kant van de boot.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *