Reizen.be > Win een wereldreis met de Barcelona Express
Lifter

Win een wereldreis met de Barcelona Express

De Barcelona Express is een bijzondere wedstrijd voor mensen die graag een reis willen maken waar ze veel van de wereld zien. Dit is namelijk een liftwedstrijd, waarbij je zo snel mogelijk naar Barcelona gaat liften. Het winnende team krijgt een zeer bijzondere prijs. Wat houdt d Barcelona Express in en wat maakt het zo bijzonder?

© Pixabay.com

Liften in teams
Tijdens de Barcelona Express ga je met een team dat uit maximaal drie personen bestaat liften. Je doet dit vanaf Amsterdam, Brussel of Parijs en het is de bedoeling dat je naar Barcelona reist. Dit wordt gedaan in verschillende etappes, waarbij alle lifters op dezelfde campings onderweg slapen. Iedere dag moet je ongeveer 300 kilometer liften en dit doe je met een GPS-systeem, wat geld en verder moet je maar zien hoe je er komt.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Het ultieme avontuur
De Barcelona Express is het ultieme avontuur voor mensen die de wereld eens op een andere manier willen bekijken. Door te liften kom je op plekken waar je nooit eerder aan gedacht zou hebben. Ook kom je natuurlijk met allerlei mensen in aanmerking. Dit kan een bijzondere ervaring zijn. Daarnaast kun je natuurlijk tegen onverwachte problemen oplopen en dat maakt de reis juist bijzonder.

man met koffer
© Pexels.com

Wat valt er te winnen?
Er is een fantastische prijs te winnen met de Barcelona Express. Het team dat het snelste van de ene naar de andere locatie kan liften, krijgt namelijk een speciaal vliegticket waarmee je een wereldreis kunt maken. In totaal doen er rond de driehonderd teams mee, dus je moet wel echt je best doen om mee te helpen.

Het goede doel
De Barcelona Express is een mooie manier om ook meteen bij te dragen aan het goede doel. Dat kan op diverse manieren. Een deel van het inschrijfgeld wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een goed doel. Dit is iedere keer een ander doel. Een andere manier waarbij je bij kan dragen aan het goede doel, is dat er door te liften al minder co2-uitstoot is. Hierdoor draag je dus ook bij aan een beter milieu én meer bewustwording hiervoor.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Na afloop in een hotel
Barcelona is natuurlijk een schitterende stad, die je meteen bij aankomst kunt verkennen. Er zijn immers erg veel bijzondere bezienswaardigheden en de stad biedt ook een geweldig uitgaansleven. Het is zonde als je na je avontuur om te liften al meteen weer weg moet gaan. In dat geval kun je ervoor kiezen om nog een paar dagen te verblijven in een hotel. Er zijn in Barcelona ontzettend veel overnachtingsmogelijkheden, van vrij simpele tot zeer luxe. Er zijn ook hostels die lekker betaalbaar zijn en waar je ook meteen andere mensen kunt ontmoeten. Online kun je het aanbod gemakkelijk vergelijken en alvast boeken, zodat je iets hebt om naar uit te kijken als je met de Barcelona Express begint.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *