Reizen.be > Veilig boeken en annuleren: de speciale deal van Belvilla biedt vertrouwen

Veilig boeken en annuleren: de speciale deal van Belvilla biedt vertrouwen

Volgens de cijfers van Belvilla zijn er nu al meer dan 2x zoveel boekingen voor de paasvakantie 2021 tegenover dit jaar. Met de speciale deal om bij een eventuele annulering je geld terug te krijgen, speelt de aanbieder van vakantiewoningen in op de wens van de klant: veilig kunnen boeken en annuleren.Geld terug bij boekingen voor 1 november 2020
Reizigers die voor 1 november 2020 hun vakantie voor 2021 bij Belvilla boeken, krijgen bij een eventuele annulering hun geld volledig terug. Deze bijzondere campagne is geldig op vakantiewoningen in verschillende Europese landen, met uitzondering van die in een vakantiepark. Alleen al in België gaat het om ongeveer 1.440 woningen. Uiteraard kunnen Belgische klanten van Belvilla die naar een vakantiewoning in het buitenland willen ook genieten van deze deal en op de website zoeken per land.

Waarom nu al een vakantiewoning boeken? De vraag is eerder: waarom niet. Met deze campagne zit je sowieso safe, wat er ook mag gebeuren. De terugbetaling bij een annulering verloopt trouwens niet via een voucher, maar door het terugstorten van het eerder betaalde bedrag. Wie nu boekt, heeft overigens alle keuze. Het is fijn om nu al te denken aan de krokus- of paasvakantie en de zomervakantie van 2021. Iedereen snakt vandaag meer dan ooit naar leuke vooruitzichten.

Nu al meer dan 2x zoveel boekingen voor de paasvakantie 2021 tegenover dit jaar
Vakantiegangers hebben blijkbaar geleerd uit de situatie van dit jaar. Toen er een lockdown kwam werden dichtbij-vakanties plots erg populair. Wie te lang wachtte met boeken zag de droomwoningen aan zich voorbijgaan. De Belgen boeken daarom nu al flink voor april, mei en juni volgend jaar met een uitschieter in week 14 als de paasvakantie begint. Uit de cijfers blijkt dat ook de zomervakantie het al goed doet. Naast de trend dat veel Belgen ook voor 2021 nog veel in eigen land boeken, is er ook een stijging voor boekingen in het buitenland. Voor de paasvakantie 2021 zijn de topbestemmingen in volgorde: België, Oostenrijk, Frankrijk, Nederland en Spanje.
 
Belvilla is er klaar voor
Niet alleen de vakantiegangers trekken hun conclusies. Ook Belvilla heeft geleerd van de uitdagingen van het afgelopen jaar waar ze verrast en overspoeld werden door de forse groei naar aanleiding van de coronacrisis. Ze zijn voorbereid op een nieuw succesvol seizoen en kunnen beter inspelen op de vraag.
Eveneens blijkt uit onderzoek van Belvilla dat gasten in het algemeen op zoek zijn naar een systeem van veilig boeken, zonder de angst om (een deel) geld te verliezen. En dat kan nu met de speciale campagne, meer informatie is hier beschikbaar.

Opmerking: mensen die al over een voucher beschikken doordat hun verblijf niet kon doorgaan dit jaar, kunnen met die voucher ook voor 1 november 2020 boeken en krijgen dan € 50 korting op hun boeking.
 
Informatie en voorwaarden: www.belvilla.be/klantenservice

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *