Reizen.be > Staan deze 7 bestemmingen al op je bucketlist?

Staan deze 7 bestemmingen al op je bucketlist?

Als liefhebber van reizen ben je eigenlijk nooit klaar. Luchtvaartmaatschappijen voegen alsmaar nieuwe landen toe aan hun bestemmingen. Eigenlijk hoeft je bucketlist als het om bestemmingen gaat nooit leeg te zijn. Je kunt er continu weer nieuwe dingen en locaties aan toevoegen. Hieronder zeven nieuwe bestemmingen die zeker een plaatsje op jouw bucketlist verdienen.

© commons.wikimedia.org

Graz
Het is de tweede stad in Oostenrijk maar tot enkele jaren terug niet toeristisch. Toch kun je jezelf zowel in de zomer als in de winter prima vermaken in Graz. De stad ligt aan de voet van de Alpen waardoor je ook in de winter kunt boeken als je wilt gaan skiën of snowboarden. In de zomer kun je in de Alpen gaan hiken of de stad zelf ontdekken.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Split
Split is een fantastische en kleurrijke havenstad in Kroatië. Niet alleen is er in de stad zelf van alles te zien, het is ook nog eens de perfecte uitvalbasis om andere bezienswaardigheden in Oostenrijk te bezoeken. Zoals bijvoorbeeld het Krka National Park of het prachtige eilandje Hvar.

Catania
Steeds meer mensen reizen naar de oostkust van Sicilië. Met Catania als uitvalbasis kun je deze bijzondere kust met de typische Italiaanse dorpjes en de prachtige stranden op je gemakje ontdekken. Ook de natuur in deze omgeving is overweldigend. Als je hier vakantie viert, is een bezoek aan de Etna vulkaan ook zeker de moeite waard. Wil je een dagje relaxen? Dan neem je simpelweg meteen cocktail op het strand plaats.

Gdansk
Nog zo’n bestemming die je eigenlijk beter vandaag dan morgen kunt boeken. Het Poolse Gdansk is één van de weinige plaatsen waar je een stedentrip én een strandvakantie prima met elkaar kunt combineren. Er is hier op het gebied van cultuur van alles te zien, maar er zijn ook prachtige stranden en badplaatsen.

Backpackend door Colombia
Colombia is de laatste tijd enorm gestegen qua populariteit onder backpackers. Steeds meer jongeren, maar ook ouderen, besluiten om met hun rugzak naar dit land af te reizen en er rond te gaan trekken.  Je vindt in Colombia niet alleen ontzettend veel cultuur en historie, ook de natuur is overweldigend mooi.

© commons.wikimedia.org

Mauritius
Het exotische Mauritius is een paradijs voor iedereen die van mooie stranden en een heldere zee houdt. De hagelwitte stranden en vele palmbomen zijn eigenlijk al een attractie op zichzelf. Er zijn hier echter ook adembenemende natuurparken en prachtige gebouwen te vinden.

[do_widget id=enhancedtextwidget-26]

Minneapolis
Roadtrip door Amerika? Begin dan met het boeken van een ticket naar Minneapolis. Je kunt hier ontzettend goedkoop een camper huren en daarmee het uitgestrekte land ontdekken. Vervolgens breng je de camper naar de nieuwe huurder die ergens anders in het land op je wacht. Doordat je eigenlijk als vervoerder van de gehuurde camper fungeert, blijft de huurprijs erg laag. Toch heb je ruim de tijd om het land beter te verkennen.

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *