All Ways Cruises biedt zijn 100% Belgische klanten reizen aan volgens een uniek concept. De reisbegeleiding gebeurt namelijk in het Nederlands en in het Frans. Naast deze tweetalige reisbegeleiding zijn ook een aantal afvaarten 100% Nederlandstalig. De klant krijgt een service op mensenmaat in een familiale sfeer op kleinschalige schepen met groot comfort. De crew op alle schepen is steeds internationaal, maar de cruise director en de reisbegeleiders spreken Nederlands. Ook het entertainment en de voordrachten aan boord zijn in de moedertaal. De klant kiest bij All Ways Cruises voor een reis met vertrek vanuit en aankomst terug in België en betaalt een vaste prijs voor het hele pakket, met alles in de eigen taal.

Donau
© All-ways.be

Van oud naar nieuw op de Donau

Wie lekker eten, romantiek en kunst wil verenigen, kan kiezen voor een 7 dagen durende nieuwjaarscruise op de Donau met vertrek op 29 december 2019. Tijdens deze cruise kan men de pracht en praal bewonderen van volgende steden: Wenen met zijn panoramische Ring, Bratislava met zijn charmante huizen en barokke paleizen en Boedapest – de Parel van de Donau – met zijn poëtische Turkse invloeden. Dit alles in het bijzondere kader van eindejaar, een unieke ervaring.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

Een zomerse cruise naar het Hoge Noorden

Wie tijdens putje zomer op reis wil, kan gaan voor een 13-daagse cruise met vertrek op 30 juli 2020. De klemtoon valt hier op de adembenemende schoonheid van de natuur vol berglandschappen, valleien, fjorden, gletsjers en noem maar op, kortom Spitsbergen en de Lofoten op hun best. In dit wilde landschap is er ook de gelegenheid om walrussen, zeevogels, robben en wie weet een ijsbeer te spotten. En in deze ruige landschappen bevinden zich uiteraard ook de charmante vissersdorpen en de felgekleurde huizen van Bergen. Deze cruise is met andere woorden onvergetelijk voor meer dan één reden.

Een Indian Summer met een wijntje

Deze jubileumcruise in het kader van 30 jaar All Ways Cruises vertrekt op 14 september 2020 voor een 12-daags avontuur in Portugal, Spanje en Frankrijk, met een bezoek aan uitzonderlijke plaatsen op de wijnroute. Een porto en een bordeaux worden gecombineerd met de culturele rijkdommen van de streek. Van de Portugese zeevaarders tot Christopher Columbus, allen lieten ze een erfenis na voor deze prachtige streek.

De Wijnroute
© All-ways.be

Snel boeken is de boodschap!

Een winterse cruise op de Donau tijdens de eindejaarsperiode met kunst, gastronomie en vertier, hoogzomer in het Hoge Noorden te midden van de prachtige ongerepte natuur of een nazomertje in het Zuiden in het gezelschap van een voortreffelijk wijntje? Met All Ways Cruises kan het allemaal en dan nog wel in het Nederlands en/of het Frans. Excursies zijn er op maat van iedereen, met daarnaast ook nog entertainment en boeiende voordrachten aan boord, met vakantie in eigen taal als belangrijke troef. Dankzij de transparante prijzen zijn er bovendien geen onaangename verrassingen. Deze cruises zijn nu te boeken met een korting van 5%. Gebruik hiervoor code XXX en geniet van een zorgeloze vakantie aan boord van één van de luxeschepen van All Ways Cruises. Aarzel niet en boek vandaag nog uw droomvakantie! De kortingscode is geldig tot en met dd/mm/jjjj.