Wie een cruise boekt via All Ways Cruises staat een verrassend muzikaal avondprogramma te wachten. Op elke cruise vaart een BV mee die je enkele onvergetelijke avonden zal bezorgen.

Artiesten aan boord
© All-ways.be

Rita Roelandt
Rita Roelandt ken je misschien nog van haar deelname aan The Voice Senior in 2018. Of uit de jaren ’70, toen ze nog optrad onder de artiestennaam Jennifer. Eén ding is duidelijk: Rita Roelandt heeft muziek door haar aderen stromen. Ze begon op haar zestiende te zingen en is sindsdien niet meer gestopt. Dankzij haar zanglessen bij een operazangeres is zij de perfecte zangeres om jazz, soul en Vlaamse en Franse chansons te brengen tijdens de cruise naar Spitsbergen.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

Cruise naar Spitsbergen en Lofoten-eilanden
Deze dertiendaagse cruise naar Spitsbergen en Lofoten-eilanden brengt je naar het polair gebied, bestaande uit berglandschappen en valleien bedolven onder gletsjers. Je loopt in de voetsporen van Noorse pelsjagers en Nederlandse walvisvaarders, van de besneeuwde toppen en ruige, ijzige landschappen van deze regio, tot de mooi gekleurde huizen van Bergen en de vissersdorpen op de fjorden van Noorwegen. Deze cruise biedt voor ieder wat wils en zal je gegarandeerd imponeren.

Johny Voners
Johny Voners vertolkt al meer dan 20 jaar de rol van Xavier Waterslaeghers in FC De Kampioenen maar deze acteur heeft nog veel andere talenten. Als 15-jarige trad hij al op in de variété. Drie jaar later kreeg hij aan het Conservatorium van Brussel de eerste prijs in dramatische kunst. Johny Voners heeft niet alleen een passie voor acteren maar ook voor zingen én Charles Aznavour. Tijdens de cruise langs de Britse eilanden brengt hij een beklijvend eerbetoon aan het Franse chanson, geheel in zijn eigen stijl.

Britse Eilanden
© All-ways.be

Cruise langs de Britse eilanden
Deze cruise voert je langs de adembenemende landschappen en ruige kusten van Ierland tot Ulster en van Schotland tot Engeland. Veertien dagen lang word je verrast door de talloze contrasten van de Britse eilanden. De Kelten in Ierland, de Highlands in Schotland, het aristocratische Edinburgh en de mysterieuze stenen van Stonehenge. Deze verrijkende cruise zal je helemaal charmeren.

Marijn Devalck
Marijn Devalck is vooral bekend van zijn rol van Boma bij FC De Kampioenen maar de man kan veel meer dan een worstenfabrikant spelen. Als tiener-popidool was hij gekend onder de naam Marino Falco. Zijn talent voor dans, zang en acteren bezorgden hem zowel in Vlaanderen als het buitenland rollen in musicals en rockopera’s. Tijdens de cruise langs de Wijnroute zorgt Marijn Devalck voor muziek in meerdere talen.


Geniet van de weelderige riviercruises: volpension, excursies, animatie aan boord, Nederlandstalig begeleid, …
Promo
Ontdek weergaloze bestemmingen over heel de wereld met onmisbare bezienswaardigheden.
Promo
Cruise in aangenaam gezelschap op gezellige, kleinschalige schepen met uitgebreid comfort tot luxe.
Promo

De Wijnroute
In twaalf dagen doorkruis je drie landen met elk zijn eigen wijngeschiedenis. Ontdek de zoete portwijn in Portugal, proef een pastéis de Belem in Lissabon, verrijk je kunstkennis in het Guggenheim museum in Bilbao en nip van de Grands Crus in de gerenommeerde kastelen van Bordeaux. Deze cruise is een streling voor de tong voor elke wijnliefhebber.

Vertrekken?
Ben je enthousiast geworden en wil je zelf op cruise vertrekken? Ter ere van hun dertigste verjaardag biedt All Ways Cruises je met de code XXXX 5% korting op hun jubileumcruises. De kortingscode is geldig tot en met dd/mm/jjjj.